CallsMarket.com - VoIP Forum & Voip Business Portal

Marketplace for VoIP termination, origination, equipment, software
It is currently Sat Apr 20, 2019 10:45 pm

All times are UTC
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Advertisement
Your reliable partner. 10 years in Wholesale market
PostPosted: Thu Feb 14, 2019 6:32 am 
Offline

Joined: Thu Dec 20, 2018 8:03 am
Posts: 71
je schoenen en bieden aanpasbaarheid, maar ook om te bepalen welke van je veterprofielen zijn ingesteld. De app, in een functie die over een paar weken wordt gestart, biedt u de mogelijkheid om meerdere afdichtniveaus in te stellen waarmee u kunt schakelen met een tik.
Als u de schoenen echter gratis Adidas NMD Femme wilt gebruiken van de app die u kunt gebruiken. Als je voet in de schoen zit, kun je een enkele keer tikken om naar de gewenste dichtheid te springen of houd je een knop ingedrukt om ze weer Nike Air Max 2017 Womens 'wijd open' te zetten. Je kunt ook kleine aanpassingen aanbrengen door op de knoppen te tikken. Als je voet in de schoen blijft zitten, wordt deze uiteindelijk weer strakker omdat de automatische mechaniek Nike Air Max 90 Femme detecteert dat je voet nog steeds in de schoen zit, maar ik hoop dat je dit gedrag tijdens rustperiodes kunt veranderen.
Dit betekent dat als een sporter op het veld staat, hij zijn schoenen kan aanpassen met de knop voor onderweg.
Dit is een van die fundamentele dingen die veel van de Twitter Snark-brigade ontbeerde - dit was in wezen een onmogelijkheid voor spelers tot nu toe. Precies het aanpassen van de veters helemaal tot aan de volledige Nike Air Max 90 Femme lockdown was iets dat typisch een coach moest doen. Dit is niet haastig opnieuw aan het rijgen om een ??periode af te maken, het krijgt precies de juiste pasvorm voor nu op het veld
Spelers Nike Air Vapormax Womens zullen je bijvoorbeeld vertellen dat na ongeveer een half uur op de baan hun voeten zullen opzwellen, soms tot een halve maat. Dit verandert hun comfortniveau aanzienlijk. Ze hebben dus een keuze: Nike Air Max 2017 Womens speel 30 minuten met hun schoenen te los of haal ze voldoende aan om pijnlijk te zijn door rust. Niet met een verstelbare schoen.
De knoppen, moet worden opgemerkt, zijn vrijwel verplicht in de NBA, waar telefoons zijn verboden op de bank.
De schoen en tech is echter goedgekeurd voor de rechtbank en Jason Tatum debuteerde ze gisteravond in het spel Celtics / Raptors.
Maar buiten de directe voordelen voor atleten, telegrafeert de hardware ook een interessante Nike Air Vapormax Femme toekomst voor Nike's verbonden toekomst. De andere onderdelen van de vetermotor omvatten dingen die je waarschijnlijk al bij je hebt, waaronder een 3D-gyroscoop en versnellingsmeters Nike Air Max Classic BW Womens die meerdere assen meten. Deze schoen kan, als het ervoor kiest, dingen bepalen zoals gang, voetaanslagdruk, tempo en zelfs beweging in de lucht van je voeten. Stel je voor, als je wilt, een coach Nike Air Max 270 Womens die je vertelt dat je een voet te ver naar voren of naar achteren legt tijdens een lay-up of te laat lanceren, of te ver naar achteren leunen. Dit is mogelijk met de hardware die Nike al aan boord heeft.
En het is veelzeggend dat niets daarvan vooraan wordt geactiveerd. Hoewel het al deze dingen kan doen, doet het ze nu niet. Nike is van mening dat het solide voordeel voor de profs van een verstelbaar vetersysteem dat een standaard-of-betere vergrendeling van de branche kan bereiken voldoende is om dit te lanceren.
Al het andere wat het kan doen is jus en scene-setting voor de toekomstplannen van Nike. Hoewel ze voorspelbaar nogal aarzelend Nike Air Vapormax Femme zijn om toekomstige plannen te vermelden, worden er veel hints laten vallen bij meer verbonden schoenen, kleding die daarop aansluit en apparaten zoals slimme horloges en koptelefoons die samen Nike Air Presto Mujer kunnen werken om je feedback te geven over hoe je lichaam presteert
"Toen we het als een platform zagen, begonnen we met fit," zegt Nike VP van Design Innovation, Eric Avar. "We citeerden Bill Bowerman - hij geloofde dat de pasvorm de basis was van alles. Als u niet fit bent, kunnen andere prestatiekenmerken van het product in gevaar komen. "


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
VoIP forum at CallTermination.com
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO